MatriXmethode

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop. Vanaf 1991 werkt ze zelf met deze techniek en blijft ze deze continue verder ontwikkelen en optimaliseren.

Lees verder
Wanneer toepassen?

Misschien heb je een traumatische ervaring meegemaakt en beheerst dit nog steeds je leven. Met behulp van de MatriXmethode is het mogelijk de lading van bepaalde emoties te halen.

Lees verder
Praktijkverhalen

'Onze dochter heeft moeite met automatiseren. De resultaten voor zowel rekenen als taal waren met name op de Cito toetsen onvoldoende. De methode gebonden toetsen lukten nog redelijk, maar hadden ook niets over. Hierdoor zag je het meisje onzeker worden, waardoor haar zelfvertrouwen naar een dieptepunt zakte. Gelukkig heeft haar juf dit heel goed opgepakt en heeft ze afgelopen schooljaar een mooie ontwikkeling laten zien. Met behulp van de MatriXmethode heeft ze een behoorlijke achterstand op spelling weten weg te werken en zelfs op Cito een goede score behaald; van onvoldoende naar goed! Ze heeft het schooljaar met een zeer goed gevoel kunnen afsluiten en kan nu met een gerust hart starten in de volgende groep.'

Lees verder
Voor wie is de methode geschikt?

Ieder mens heeft de regie over zijn eigen hoofd. Wanneer je aansluit bij je eigen leerstijl, kun je informatie beter opslaan. Wanneer het goed is opgeslagen, kun je de informatie ook weer terughalen wanneer je deze nodig hebt.
Ook als volwassene kun je te maken hebben met een 'vol hoofd' en/of werkstress. Wanneer je zelf moeite ervaart met lezen/rekenen of het onthouden van kennis, kun je natuurlijk ook contact met mij opnemen.
'Ik moet zoveel onthouden, maar het past niet meer in mijn hoofd!
Het lukt me niet, ik kan het niet.'